2/6/09

"ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ" - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ


"Στο Κάμπινγκ" (Όλα τα επεισόδια της σειράς!)

Επεισόδιο 1, Μέρος Α'
Επεισόδιο 1, Μέρος Β'

Επεισόδιο 2, Μέρος Α'
Επεισόδιο 2, Μέρος Β'

Επεισόδιο 3, Μέρος Α'
Επεισόδιο 3, Μέρος Β'

Επεισόδιο 4, Μέρος Α'
Επεισόδιο 4, Μέρος Β'

Επεισόδιο 5, Μέρος Α'
Επεισόδιο 5, Μέρος Β'

Επεισόδιο 6, Μέρος Α'
Επεισόδιο 6, Μέρος Β'

Επεισόδιο 7, Μέρος Α'
Επεισόδιο 7, Μέρος Β'

Επεισόδιο 8, Μέρος Α'
Επεισόδιο 8, Μέρος Β'

Επεισόδιο 9, Μέρος Α'
Επεισόδιο 9, Μέρος Β'

Επεισόδιο 10, Μέρος Α'
Επεισόδιο 10, Μέρος Β'

Επεισόδιο 11, Μέρος Α'
Επεισόδιο 11, Μέρος Β'

Επεισόδιο 12, Μέρος Α'
Επεισόδιο 12, Μέρος Β'

Επεισόδιο 13, Μέρος Α'
Επεισόδιο 13, Μέρος Β'

Αν κάποιος από τους συνδέσμους δεν λειτουργεί, επισκεφθείτε τις κεντρικές σελίδες ΕΔΩ (www.greek-movies.com) και ΕΔΩ (www.greek-video.net)

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΠ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΘΕ ΝΟΤΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΑΠ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ '80. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ, ΣΕΝΑΡΙΟ,ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ,ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΜΒΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ Η ΚΕΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΜΙΖΩ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κατ' αρχην συγχαρητήρια μεσα απο την καρδια μου για το blog!
Η σειρα με συγκινει για ολους τους λογους που αναφερουν οι φιλοι εδω αλλα με εχει σημαδεψεικαι και για εναν επιπλεον σημαντικο λογο. Απο το 1984 εως το 1991 ως εφηβος εκανα οικογενειακα καμπινγκ με σκηνη και τροχοσπιτο στον διπλανο κολπο (της Καραθωνας) απο το καμπινγκ Τριτων που γυριστηκε η σειρα οποτε καταλαβαινετε ποσο βαθεια την νοιωθω και την "μυριζω"! Στα γυρισματα δηλαδη κολυμπουσα λιγο πιο διπλα.
Αν και επισκευθηκα το καμπινγκ Τριτων με συγκινηση πριν 14 χρονια απεφευγα να δω την σειρα στο internet για να μην την απομυθοποιησω. Οταν περσι εψαξα και βρηκα το blog σας δεν μπορεσα να αντισταθω και την ειδα, πριν τις διακοπες φυσικα. Οχι μονο δεν την απομυθοποιησα αλλα την εκτιμησα ακομα περισσοτερο, όντας 41 χρονων πια και με σπουδες κινηματογραφου. Υφος, χαρακτηρες, ερμηνειες (Καλογεροπουλος για Oscar), μουσικη, ατμοσφαιρα κτλ.
Θελω να μου πει καποιος φιλος αν υπαρχει δυνατοτητα να την κατεβασω απο καπου στην καλυτερη δυνατη ποιοτητα γιατι καλο το online αλλα την θελω οπωσδηποτε στην ταινιοθηκη μου.
Ευχαριστω και παλι συγχαρητηρια!

Ανώνυμος είπε...

Και εγω με τη δηκη μου χαρα σας γραφω για αυτο το θεϊκο αρηστουργιμα που μου αγκηξε την καρδια μου.καλογεροπουλος για παντα

Ανώνυμος είπε...

Για το φιλο που θελει να δει τα επεισοδια κατεβασε το.tupemaet

Ανώνυμος είπε...

Tupemate

Ανώνυμος είπε...

Το Tupemate φιλε ειναι download για androids απ' οτι αναφερει. Σ' ευχαριστω για την απαντηση.

Ανώνυμος είπε...

Όσες φορές και να το δω με συγκινεί με κάνει να θυμάμαι να νοσταλγώ.
Το έβλεπα ανελλιπώς μαζί με τον αδελφό μου όταν παίχτηκε για πρώτη φορά στην ΕΤ1, παρατούσαμε τα πάντα για να το δούμε, είχε κάνει ήδη καλή δουλειά μέσα μας από τα πρώτα επεισόδια.
Αυτό φάνηκε όταν την επομένη χρονιά μας βρήκε να κάνουμε κάμπινγκ με δανεική σκηνή, στο πιο κοντινό της Πόλης που αν και δεν ήταν ότι καλύτερο μας μάγεψε.
Η συνεχεία φυσικά ήταν ανάλογη με αξέχαστες στιγμές οπού και αν πήγαμε και για όλα αυτά ευθύνεται αυτή η μοναδική σειρά ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ.
Ένας Καλογερόπουλος που τα σπάει, δεν υπάρχει, ο άνθρωπος είναι μοναδικός στο είδος του, χαίρεσαι να τον βλέπεις ξανά και ξανά.
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι ο αδερφός του αδερφού μου από το ακριβώς παραπάνω σχόλιο. Όσες φορές και να το δω δεν το βαριέμαι. Αυθεντική σειρά με ρόλους βγαλμένους από την ελληνική πραγματικότητα της εποχής.
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ

Ανώνυμος είπε...

το ότι υπάρχει αυτό το blog και κάποιοι σχολιάζουν μια σειρά πριν σχεδόν 30 χρόνια, τότε όλοι μας καταλαβαίνουμε πόσο μας "σημάδεψε" αυτή η σειρά και πόσο όμορφες μνήμες ανασύρει...
ΚΆΘΕ καλοκαίρι την βλέπω σε επανάληψη και ταυτόχρονα στα 40 μου σκέφτομαι πως στην ευχή πέρασαν τα χρόνια...
Καλό καλοκαίρι σε όλους εκεί έξω!

Ανώνυμος είπε...

τι και αν εδω και 2 μήνες έφυγα από την Ελλάδα και βρίσκομαι στη Σκωτία, τα έθιμα πρέπει να τα τηρούμε. Τέλη Μαίου λοιπόν, ο ήλιος έχει ζεστάνει, η ανάμνηση του περσινού καλοκαιριού με την προσμονή του επερχόμενου έχουν συγκλινει και το πρώτο επεισόδειο ήδη έχει ξεκινήσει.

καλό καλοκαίρι σε όλους!

ΑΓΑΘΗ είπε...

Είδα το σήριαλ μετά από 30 χρόνια...καθηλώθηκα με την (τις) ερμηνεία (ερμηνίες) του Καλογερόπουλου....ανεπανάληπτος!!

Ανώνυμος είπε...


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ
Οι πρωταγωνιστές Τάκης Μόσχος και Νίκος Καλογερόπουλος, ο σκηνοθέτης Ανδρέας Θωμόπουλος, ο σεναριογράφος Κώστας Γκάτζιος κι ο δ/ντης παραγωγής Μιχάλης Αχουριώτης μιλάνε στην Popaganda για μία από τις πιο θρυλικές σειρές στην ιστορία της ελληνικής TV.
http://m.popaganda.gr/ert-sto-camping-oral-history/